Nieuwe collega's

Hoi allemaal,

Ik ben Ximene Broekhuis. Ik ben 21 jaar en kom uit Epe. Dit schooljaar ben ik bij PCBO Apeldoorn gestart als invalleerkracht. Met het invallen heb ik al veel scholen binnen PCBO Apeldoorn gezien. In mijn vrije tijd vind ik het fijn om te wandelen maar zoek ik ook graag de gezelligheid op bij vrienden. Ik houd ervan om nieuwe plaatsen in de wereld te ontdekken. Zo heb ik tijdens de Pabo in Shanghai en op Bali kennis gemaakt met het onderwijs op die plekken in de wereld. Daar heb ik hele mooie ervaringen op kunnen doen. Ik kijk ernaar uit om volgend schooljaar op woensdag, donderdag en vrijdag op De Terebint te werken. Tot dan!

ximene

 

 

Dag!

 

Mijn naam is Marjolein Baars. Ik ben 37 jaar en woon samen met mijn twee lieve dochters in de Maten.  Ik houd van gezellige etentjes, zing in een koor en maak graag een mooie wandeling. 

De afgelopen vijf jaar heb ik als intern begeleider op PC Daltonschool Ichthus gewerkt en de laatste tijd merkte ik dat ik het draaien van een groep erg heb gemist. Daarom heb ik er erg veel zin in om op de Terebint aan de slag te gaan! Ik zal op maandag, dinsdag en vrijdag te vinden zijn in groep 2.

Ik vind het leuk om jullie te ontmoeten!

Marjolein

 

 

Beste ouders en kinderen van de Terebint, Dit schooljaar kom ik bij jullie werken in groep 3 en daar heb ik veel zin in. Ik ben Kim van Wamelen. Ik woon in Apeldoorn, ben getrouwd en heb twee kinderen van 10 en 7 jaar. In het onderwijs ben ik begonnen in groep 1/2 en afgelopen jaren heb ik groep 3/4 gehad. Als ik thuis ben word ik blij van een eind wandelen over de hei, mountainbiken, hardlopen, een boek lezen en lekker eten. Op school met de kinderen vind ik het mooi als een kind ontdekt dat het iets aan het leren is, als een kind ontdekt dat iets lukt wat eerder niet lukte, als een kind elke dag met een grote glimlach de klas in komt. We gaan elkaar vast ontmoeten de komende tijd, Met vriendelijke groet, Kim van Wamelen

Kim