Nieuwsoverzicht

 • 5-7-2017

  Nieuw cultuurprogramma

  Na de zomervakantie gaat De Terebint in samenwerking met het CMK een nieuw cultuurprogramma starten. Vandaag hebben meester Hans en de wethouder van Cultuur, dhr. D. Cziesso, onder toeziend oog van alle kinderen van De Terebint, de directeur van Gigant en 2 medewerkers van het CMK, hiervoor een contract ondertekend. We hebben er super veel zin in!

  Lees meer
 • 5-7-2017

  Laatste schooldag groep 8

  Vandaag was echt de laatste schooldag op De Terebint voor groep 8!
  Iedereen heel veel plezier en geluk gewenst op jullie nieuwe school!

  En iedereen een hele fijne vakantie!

  Lees meer
 • 5-7-2017

  Eindmusical groep 8

  De afscheidsavond van groep 8 was een groot succes! De leerlingen speelden vol overtuiging "hun" musical! 3x hebben ze 'Hospitaal Abnormaal' opgevoerd.
  Foto's van het kamp, herinneringen over elkaar, de bijbel, getuigschrift.
  Daarna nog een hapje en een drankje!

  Lees meer
 • 19-6-2017

  Voorbereidingen voor de eindmusical groep 8

  De leerlingen van groep 8 zijn vreselijk druk met de voorbereidingen voor de musical. Nog een paar weekjes en dan is het zover.

  Een afscheidsavond om nooit te vergeten...... De musical door de leerlingen, alle leerkrachten nemen op gepaste wijze afscheid van de groep, een speech, uitreiking van ...... en na afloop voor alle leerlingen, ouders/ verzorgers en alle leerkrachten een hapje en een drankje.

  Lees meer
 • 8-5-2017

  Wijs op Weg in de Maten

  De verkeersweek is begonnen. Kodi en Milo de Ruiter kregen op het schoolplein van De Horst en De Sjofar door de wethouder de gouden fietsbel uitgereikt. Zij hebben de slogan bedacht die in de hele Maten gebruikt wordt. "Wijs op Weg in De Maten."

  Samen met de politie en de gemeente vragen de gezamenlijke basisscholen in de Maten in de week van 8 tot 12 mei aandacht voor de verkeersveiligheid bij het halen-en-brengen van de kinderen.

  Ook rondom onze school is het op die momenten een verkeerchaos, waarbij het voor de kinderen die naar school fietsen of lopen onveilig kan zijn. Wij  roepen (groot)ouders op de  kinderen te voet of per fiets naar school te brengen. Of een straat verderop te parkeren en het laatste stukje te lopen.

  Wethouder Detlev Cziesso opent de actieweek op 8 mei met een vlog.

   

  Lees meer
 • 21-4-2017

  Monument

  Op dinsdag 18 april heeft groep 8 bloemen gelegd bij het monument op het station. We hebben dit monument als school geadopteerd. In de klas is het verhaal achter dit monument verteld en de kinderen hebben allemaal een gedicht gemaakt. Enkele van deze gedichten zijn tijdens de herdenking voorgelezen.

  Lees meer
 • 21-4-2017

  Diploma

  Groep 7 heeft  verkeersexamen gedaan. Voor de theorie is al iedereen geslaagd. De praktijk was ook bij iedereen goed!

  Allemaal geslaagd! Gefeliciteerd groep 7. 

  Lees meer
 • 1-2-2017

  Letterdiploma

  Groep 3 had vandaag een letterfeest! Alle letters zijn nu aangeleerd en dit moest natuurlijk gevierd worden. We hebben de letters geschreven, een letterbingo gespeeld en samen met papa, mama of opa of oma de speurtocht gedaan. Aan het einde van de ochtend kregen alle kinderen een letterdiploma.

  Lees meer
 • 21-1-2017

  Disco 2017

  Dit jaar heeft de O.R. weer een geweldige disco verzorgd. Eerst waren de groepen 1-4 aan de beurt. Spannend in het begin maar dat veranderde vlug.
  Een hapje en drankje en lekker dansen.
  Daarna de groepen 5-8. Ook hier was het een feestje met zelfs een mannequin challenge!
  Super bedankt allemaal!

  Lees meer
 • 23-12-2016

  Kerstfeest 2016

  Ook dit jaar was er een heel gezellig kerstfeest op De Terebint. Alle klassen waren sfeervol ingericht, de leerlingen en leerkrachten zagen er prachtig uit en bovendien hadden alle leerlingen iets te eten gemaakt voor het kerstbuffet in de klas. Daarna volgde er een vrolijke samenzang in de hal en buiten op het plein was er gelegenheid voor de ouders om gezellig bij elkaar te zijn, dankzij onze O.R. Een zeer geslaagde avond.
  Vrolijk kerstfeest iedereen!

  Lees meer