Kinderopvang binnen onze school

Onze school werkt voor goede kinderopvang samen met Kindercentrum.nl. Kindercentrum.nl sluit aan bij de visie van onze school en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving.

Zij bieden alle vormen van kinderopvang aan, in of bij en in samenwerking met de basisschool. Kinderopvang niet omdat ouders moeten werken, maar omdat het leuk is om naar toe te gaan. Dat is de opvang waar wij iedere dag hard aan werken en blij van worden.
Spelen, beleven en ontdekken. Bij Kindercentrum.nl vindt u medewerkers die van dit centrale thema echt werk maken! Onze medewerkers hebben oog voor het kind. Dat ziet u terug in een goede balans tussen rust en activiteit en structuur en flexibiliteit.


 

Opvangmogelijkheden bij De Terebint


Locatie De Terebint van Kindercentrum.nl biedt opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Bij KDV De Terebint willen wij een veilige, stimulerende en uitdagende omgeving creëren voor kinderen van 0-4 jaar.

Binnen KDV De Terebint hebben we een verticale groepvan 0 - 4 jaar, die de gehele week open is. Daarnaast is er op dinsdag- en donderdagochtend een peuterspeelgroep. Binnen de peuterspeelgroep wordt er gericht samen gewerkt met de kleuterklassen van de school om kinderen voor te bereiden op school. De groepen binnen KDV De Terebint beschikken over een eigen groepsruimte die helemaal ingericht is voor de opvang van de kinderen. In de groepsruimte zijn verschillende speelhoeken waar de kinderen kunnen spelen, zoals een huishoek en een bouwhoek en in de verticale groep een afgeschermde grond box, waar de jongste kinderen ongestoord hun eigen gang kunnen gaan. Naast de groepsruimte hebben we ook een aparte slaapruimte.

Buitenschoolse opvang (BSO)

BSO De Terebint biedt opvang voor de 4 t/m 12 jarigen op alle middagen na schooltijd. De BSO heeft een eigen gezellig ingerichte ruimte, met verschillende hoeken waar kinderen kunnen spelen. Daarnaast wordt op de drukke middagen gebruikt gemaakt van de hal in de school voor de oudste kinderen. Bij mooi weer kunt u de kinderen vinden op het schoolplein. BSO De Terebint wil graag voor de kinderen een ontspannen en een gezellige opvangplek zijn. Het is belangrijk dat de kinderen vanuit school in een ontspannen sfeer komen bij de BSO, waar dagelijks een activiteit wordt aangeboden, maar kinderen vrij zijn om te kiezen wat en met wie ze willen spelen.

Spelen, beleven en ontdekken. Bij Kindercentrum.nl vindt u medewerkers die van dit centrale thema echt werk maken! Onze medewerkers hebben oog voor het kind. Dat ziet u terug in een goede balans tussen rust en activiteit en structuur en flexibiliteit.

 

Incidentele opvang

Er zijn veel ouders die geen gebruik maken van kinderopvang, toch zijn er vast wel momenten waarop u met een opvangprobleem zit. Bijvoorbeeld omdat opa en oma die normaal oppassen een weekje op vakantie zijn of omdat u een weekje extra moet werken.
Bij Kindercentrum.nl is het mogelijk om uw kind kosteloos in te schrijven, zonder daar direct een plaatsing aan te hangen. Uw kind is dan bij ons in het systeem bekend en wanneer u een keer opvang nodig heeft neemt u contact met ons op. Als er ruimte is op de groep, kunt u gebruik maken van deze incidentele opvang en krijgt u aan het eind van de maand gewoon een factuur voor de afgenomen blokken. U zit dus nergens aan vast, maar heeft zo wel een back-up.

Openingstijden
Kinderdagverblijf De Terebint is open op alle dagen van 07.30 – 18.30 uur.
Er is voorschoolse opvang mogelijk op alle dagen van 07.30 – 08.30 uur.
Peuterspeelgroep De Terebint is open op dinsdag- en donderdagochtend van 08.30 - 12.00uur.
Tevens bestaat ook de mogelijkheid dat uw kind tot 13.00 uur blijft.

Buitenschoolse opvang
De openingstijden van de BSO zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag: 14.30 -18.30 uur
Woensdag, vrijdag: 12.00 - 18.30 uur

Op sommige dagen kunnen KDV en BSO worden samengevoegd als er minder kinderen zijn. De opvang zal dan plaatsvinden in de groepsruimte van het kinderdagverblijf, maar de kinderen van de BSO kunnen dan uiteraard wel het speelgoed van de BSO pakken om mee te spelen.

Omdat wij graag op de kleintjes letten
Als u kiest voor een 52 weken contract (inclusief 11 vakantieweken) betaalt u bij ons altijd het laagste uurtarief. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om 49 weken (inclusief 8 vakantieweken) of 41 weken (alleen in de schoolweken) kinderopvang af te nemen.
Vakantiedagen kunt u inzetten wanneer het u uitkomt en ruilen mag. U ziet het: wij doen er alles aan om kinderopvang flexibel en betaalbaar te maken. Werkt u niet, maar heeft u toch opvang nodig, dan is dat ook mogelijk bij ons. Informeer snel en wij leggen uit wat er mogelijk is!

Loop eens naar binnen
Enthousiast? Wilt u meer informatie over opvang bij De Terebint, loop dan eens naar binnen. Onze medewerkers staan u graag te woord.
Voor meer informatie over opvangmogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met de klantenservice van Kindercentrum.nl. Op de website staat een rekenmodule waarmee u kunt uitrekenen hoeveel u betaalt voor de kinderopvang.

Contactgegevens Kindercentrum.nl Apeldoorn


Waarom Kindercentrum?
 

  •   Wij organiseren Kinderopvang voor 0 t/m 12 jarigen in of bij de school 
  •   Wij werken samen met de school
  •   Wij hebben oog voor uw kind 
  •   Wij maken echt werk van onze activiteitenthema’s 
  •   U regelt zelf uw opvang online 
  •   Wij zijn flexibel waar dat kan

 

Filmpje: overgang van KDV naar groep 1