Kinderopvang binnen onze school

Onze school werkt voor goede kinderopvang samen met Partou. Partou sluit aan bij de visie van onze school en biedt opvang in een veilige en uitdagende omgeving.

Zij bieden alle vormen van kinderopvang aan, in of bij en in samenwerking met de basisschool. Kinderopvang niet omdat ouders moeten werken, maar omdat het leuk is om naar toe te gaan. Dat is de opvang waar wij iedere dag hard aan werken en blij van worden.
Spelen, beleven en ontdekken. Onze medewerkers hebben oog voor het kind. Dat ziet u terug in een goede balans tussen rust en activiteit en structuur en flexibiliteit.


 

Opvangmogelijkheden bij De Terebint

Kinderopvang binnen onze school

 

Onze school werkt nauw samen met Partou kinderopvang, voorheen Smallsteps,  en is gevestigd in het schoolgebouw van De Terebint. Het biedt opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een fijn gevoel, want je kind wordt vanuit dezelfde veilige en vertrouwde omgeving steeds groter en zelfstandiger.

------------------------------------------------------------------------------

Partou de Terebint

Onze kinderopvang heeft drie vrolijke groepsruimtes in school. Wij bieden een warme en vertrouwde plek waar je kind zich echt thuis voelt. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. Ze zien wat elk kind nodig heeft om zich prettig te voelen en zich te ontwikkelen. Een knus plekje voor de baby’s, uitdagende speelhoeken voor de oudere kinderen en een grote tafel voor toffe activiteiten. Buiten kunnen de oudere kinderen zich heerlijk uitleven op het grote speelplein. De jongste kinderen hebben hun eigen knusse plein.

 

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Baby's, dreumesen en peuters voelen zich thuis bij Partou De Terebint. Wij inspireren en stimuleren, maar laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar. Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

 

Groepsindeling

In onze vrolijke groep is plek voor 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is ruimte voor rust, spel en avontuur.

 

Straks naar de basisschool

Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool.

 

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Op de buitenschoolse opvang van Partou is altijd iets leuks te doen. En als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. Kunnen wij samen een sporttoernooi organiseren, een zomerfeest vieren of een dansvoorstelling geven? Echt wel!

 

Groepsindeling

Op de buitenschoolse opvang is plek voor vierenveertig kinderen van 4 tot 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er drie groepen open en worden de kinderen naar leeftijd ingedeeld. Op woensdag en vrijdag bestaat de groep uit maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

 

Voorschoolse opvang

Je kind is ook vóór schooltijd van harte welkom bij Partou De Terebint. Bij ons kunnen kinderen de dag lekker rustig beginnen met een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in het klaslokaal zit.

 

Opvangmogelijkheden

Kinderdagverblijf           maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur

Peuteropvang                maandag-, dinsdag en donderdagochtend van 08.30 tot 12.00 uur

Voorschoolse opvang      maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur

Naschoolse opvang         maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur

                                     woensdag en vrijdag van 12.30 tot 18.30 uur

Vakantieweken                maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor kinderdagopvang of de buitenschoolse opvang bij Partou De Terebint? Neem dan contact op met de locatiemanager, Karoline Vleeshouwers, en kom eens langs voor een rondleiding. We laten je graag alles zien.

 

Contactgegevens Partou De Terebint

Rederijkershoeve 19, Apeldoorn

06 – 348 737 75

 https://www.partou.nl/nl/kinderopvang/apeldoorn-de-terebint

www.partou.nl

 

Waarom Partou De Terebint?

  • Kinderdagverblijf en bso onder één dak
  • Intensieve samenwerking met de basisschool - makkelijke overstap
  • Uitdagende en afwisselende activiteiten, binnen en buiten

Filmpje: overgang van KDV naar groep 1