Menu

Kinderopvang

Onze school werkt voor goede kinderopvang samen met Partou Kinderopvang. Partou biedt opvang voor kinderen van 0-13 jaar in een veilige en uitdagende omgeving en biedt alle vormen van kinderopvang aan; kinderdagverblijf, peuteropvang en VSO en BSO. 

DSCF8828 highres

Spelen, beleven en ontdekken.

Onze medewerkers hebben oog voor je kind. Elk kind komt in een veilige en warme omgeving waar het de ruimte krijgt om vriendjes te maken en de wereld in eigen tempo te ontdekken. Daarnaast vangen ze schoolgaande kinderen op, zowel voor als na schooltijd. De medewerkers stimuleren de ontwikkeling van elk kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken ze bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt een kind straks een goede start op de basisschool. Schoolgaande kinderen worden zowel voor als na schooltijd opgevangen om actieve, creatieve en uitdagende binnen- en buitenactiviteiten te doen, die altijd passend zijn bij de ontwikkelingsfase en de interesses van de kinderen.

DSCF8850 highres

Partou De Terebint

Onze kinderopvang heeft drie vrolijke groepsruimtes in school. Wij bieden een warme en vertrouwde plek waar je kind zich echt thuis voelt. Onze pedagogisch medewerkers hebben oog en hart voor je kind. Ze zien wat elk kind nodig heeft om zich prettig te voelen en zich te ontwikkelen. Een knus plekje voor de baby’s, uitdagende speelhoeken voor de oudere kinderen en een grote tafel voor toffe activiteiten. Buiten kunnen de oudere kinderen zich heerlijk uitleven op het grote speelplein. De jongste kinderen hebben hun eigen knusse plein.

 

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Baby's, dreumesen en peuters voelen zich thuis bij Partou De Terebint. Wij inspireren en stimuleren, maar laten jouw kind zoveel mogelijk zelf doen. Je eerste losse stapjes? Zelf je boterham smeren? Een pirouette? Probeer het maar. Geloven in de kracht van ieder kind, noemen we dat.

Groepsindeling

In onze vrolijke groep is plek voor 16 kinderen van 0 tot 4 jaar. Er is ruimte voor rust, spel en avontuur.

Straks naar de basisschool

Wij stimuleren de ontwikkeling van je kind. Met spelletjes, opdrachtjes, liedjes en verhaaltjes werken we bijvoorbeeld aan grove en fijne motoriek, taalontwikkeling, samenwerken en zelfstandig werken. Zo maakt je kind straks een goede start op de basisschool.

Partou kinderdagverblijf

DSCF8878 highres 1

Buitenschoolse opvang (4-12 jaar)

Op de buitenschoolse opvang van Partou is altijd iets leuks te doen. En als je samen lol hebt, vliegen de uren voorbij. Kunnen wij samen een sporttoernooi organiseren, een zomerfeestvieren of een dansvoorstelling geven? Echt wel!

Groepsindeling

Op de buitenschoolse opvang is plek voor vierenveertig kinderen van 4 tot 12 jaar. Op maandag, dinsdag en donderdag zijn er drie groepen open en worden de kinderen naar leeftijd ingedeeld. Op woensdag en vrijdag bestaat de groep uit maximaal 22 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

Voorschoolse opvang

Je kind is ook vóór schooltijd van harte welkom bij Partou De Terebint. Bij ons kunnen kinderen de dag lekker rustig beginnen met een boekje of een spelletje. Liever een balletje trappen voor de schooldag begint? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen ervoor dat je kind op tijd in het klaslokaal zit.

Partou BSO

DSCF9209 highres

Opvangmogelijkheden

Kinderdagverblijf: maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Voorschoolse opvang: maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 08.30 uur
Naschoolse opvang: maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 tot 18.30 uur en woensdag en vrijdag van 12.30 tot 18.30 uur
Vakantieweken: maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor kinderdagopvang of de buitenschoolse opvang bij Partou De Terebint? Neem dan contact op met de locatiemanager, Karoline Vleeshouwers [email protected] of kom eens langs voor een rondleiding. We laten je graag alles zien.