Nieuwsoverzicht

 • 8-1-2020

  Gezocht: nieuwe directeur voor De Terebint

  Bij PCBO Apeldoorn zijn wij op zoek naar nieuwe directeuren voor onze scholen. Ook voor De Terebint!
  In dit filmpje vertellen kinderen wie we zoeken, wat we vragen en wat we te bieden hebben. Wie komt er straks op die stoelen zitten? Bij PCBO Apeldoorn voel je je thuis!

  Lees meer
 • 15-12-2019

  Groep 8 maakt kerstbakjes

  Vrijdag 13 december heeft groep 8 kerstbakjes gemaakt bij het Zone College in Twello. Ook kwamen er leerlingen met allerlei dieren langs. Vooral de slang maakte indruk! Alle kinderen mochten hun eigen gemaakte kerstbakje mee naar huis nemen! Het was weer een gezellige morgen. En alle hulpouders: bedankt!

  Lees meer
 • 12-12-2019

  Sinterklaasfeest 2019

  Vandaag was Sinterklaas met 3 pieten op De Terebint. Het was een heel gezellig feest. De kinderen hebben genoten!
  Iedereen heel erg bedankt.

  Lees meer
 • 12-12-2019

  Workshop ASK

  YES voor groep 6! Ze hadden een echte workshop van het ASK theater gewonnen en die werd vorige week gegeven. Ze werden allemaal een piraat, heks of indiaan. Na de uitleg over het ASKtheater ging de klas in groepjes uiteen met een echt script. Met een ruime keuze aan verkleedkleren werd het spelen nog leuker! Wat deed groep 6 dit goed! Bedankt ASK voor deze geslaagde middag! We kijken uit naar voorstelling in december!

  Lees meer
 • 12-12-2019

  Kinderboekenweek 2019

  Alle groepen gaan naar de bibliotheek tijdens de Kinderboekenweek. Hier een impressie van groep 5. Zij hebben allerlei opdrachten gemaakt over het thema " Reis mee!"

  Lees meer
 • 13-9-2019

  Open dag op 9 oktober. Kom jij ook?

  Het kiezen van een basisschool is een belangrijke beslissing voor u als ouder en uw kind. Benieuwd naar het onderwijs, de visie, sfeer en leerkrachten van onze school? Kom dan naar onze open dag op woensdag 9 oktober. Tussen 9.00 en 12.00 uur staan onze deuren open.

  Open dag
  Tijdens onze open dag kunt u de sfeer proeven op onze school en in gesprek gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor uw peuter is deze open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

  Kinderdagverblijf en BSO
  Op onze school kunt u op de open dag ook een kijkje nemen bij het kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers.

  Zoek een PCBO school
  Bijna scholen in Apeldoorn zijn open op 9 oktober. Benieuwd welke scholen nog meer bij PCBO horen? Klik dan hier www.pcboapeldoorn.nl/pcbo-scholen. Lees op www.pcboapeldoorn.nl meer over wat het betekent om een PCBO school te zijn. Nieuwsgierig naar alle scholen van Apeldoorn? Neem dan een kijkje op www.basisscholenapeldoorn.nl.  

   

  Lees meer
 • 3-2-2019

  Inspectie op bezoek

   

  Maandag 28 /01/2019 is de school op een vijftal gebieden door de inspectie tegen het licht gehouden. 

  Aan het eind van de middag kregen wij, in aanwezigheid van de Raad van Bestuur van PCBO, de uitslag van het onderzoek te horen. Op alle onderzochte gebieden scoren wij een voldoende (wat de standaard beoordeling is bij een positief resultaat). 

  Op het onderdeel kwaliteitscultuur, wat als belangrijkste item wordt gezien, scoorden we zelfs een goed. 

  U zult begrijpen dat we hier als team heel blij mee zijn. Zo blij, dat we het graag even met u delen. We denken dat we het goed doen en dan is het heel mooi, wanneer de onderwijsinspectie dit bevestigt.

   

  Lees meer
 • 21-12-2018

  Kerstfeest 2018

  Kerstfeest 2018
  De woensdag begon met een heerlijk ontbijtje op school. s 'Avonds  hebben we genoten van het “ Lichtjespad “.
  Een hele bijzondere wandeling rond de school voor oud en jong.
  Een dag om niet gauw te vergeten!
  Dank jullie wel!

  Lees meer
 • 28-11-2018

  Bezoek ASK

  We zijn vandaag naar de ASK geweest in Orpheus. Groep 5 mocht achter de schermen kijken en "meespelen" aan het begin van de voorstelling. Het was een fantastische ervaring.

  Lees meer
 • 22-11-2018

  Sinterklaas is weer in het land

  De Terebint is weer klaar voor Sint en zijn pieten, dus dat wordt 5 december weer genieten!
  Dank je wel voor de pepernoten in onze schoen, succes met alles wat jullie gaan doen!

  Lees meer